torstai 13. kesäkuuta 2019

Matkaraportti Dushanbe - Moskova 12.6.

Aamulla aikaisin koitti lähtö lentokentälle. Paikallinen ystävä nouti meidät klo 6 aamulla. Aamu ei auennut kovin pirteissä merkeissä, kun moni meistä ravasi vessa ripulin vuoksi. Samuel oksensikin. Silti pääsimme lähtemään suhteellisen mukavasti.
Samuel oksennuspussi kädessä :)
Lennolla oli kauniit maisemat lumipeitteisten vuorien johdosta. Sen sijaan palvelun taso ei muuten ollut korkea: vessoja käytössä vain yksi 200 matkustajalle ja 4,5 tunnin lennolla vain sämpylä eväänä. No, eipä vatsavaivaiset kaivanneetkaan syötävää.

Moskovassa Marko jatkoi matkaa lentäen ensin Pietariin ja sitten Helsinkiin. Me muut pääsimme ystävämme Aleksein kyydillä syömään ja lepäämään. Välillä pudotimme Dmitryn metroasemalle ja hän pääsi jatkamaan matkaansa kotiaan ja Ryazania kohti.
Syömässä ja kertomassa matkasta
 
Autossa matkalla keskustaan

Vilinää ja vilskettä

Punaisella torilla oli konsertti ja siksi emme päässeet sinne

Illalla Aleksei saattoi meidät asemalle ja kävimme yhdessä keskustassa. Venäjän päivänä porukkaa oli paljon emmekä päässeet punaiselle torille. Muuten kiertelimme ja katselimme väenpaljoutta. Ennen junalle menoa kävimme vielä syömässä yhdessä. Sitten klo 23 juna lähti Suomea ja kotia kohti.

Ei kommentteja: