tiistai 20. huhtikuuta 2021

Mersun toinen elämä

 Kirjoittelin elokuun alussa Mersun tulleen paikallisen seurakunnan käyttöön etelä-Kazakstanissa. Sittemmin syksyllä löytyi useamman mutkan jälkeen mahdollisuus lahjoittaa Mersu seurakunnan humanitaarisena apuna. Teimme joulukuussa paperiasiat kuntoon ja nyt auto on siellä seurakunnan nimissä ja käytössä.

Mersu juuripystytetyn mainoksen vieressä



Paikallisen seurakunnan miehet aloittavat yritystoimintaa

Näillä autoon liittyneillä seikkailuilla oli myös pidempiaikaisia vaikutuksia. Anttosen perhe on nimittäin lähdössä perässä samaan kylään. Tässäkään asiassa kaikki ei tapahtunut heti ja suoraviivaisesti, mutta jo elokuussa tämän muuton on tarkoitus toteutua.

Arkki -leirin tulevaisuus?

Niin, hyvä kysymys. Tottakai haluamme jatkaa leirien järjestämistä Suomessa. Näillä näkymin yritämme järjestää yhden talkooleirin helatorstain aikoihin Kallioniemessä ja sitten "normaalin" kesä-Arkin elokuussa. Jos kaikki menee kaavailujen mukaan, niin samalla elokuussa vietetään Anttosten lähtöjuhlaa. Tervetuloa mukaan!

Tämä vastuunkantajien muutto ei ole loppu Arkki -leireille, vaan tarkoituksena on jatkaa yhteydenpitoa ja sitä varten leirit ovat hyvä toimintamuoto.

Ei kommentteja: